Genial esta fi de semana

1

Category : Pilota

Divendres 3 de Juny, En el món aficionat mamprén hui el Campeonat Individual de Raspall Femení, prop de 40 jugadores en 6 categories que van des de Senior A a Sub-10, felicitacions cordials a les dònes i ¿quí pensava que elles no li pegaven be a la pilota?.

El món professional nos du la IV Copa Dipu en Dénia, 19 h. Miguel i Salva contra Cervera i Fèlix; el trinquet de Vilarreal oferix una bona partida de gent jove a les 19 h.; en Sueca i també a Escala i Corda teniu doble partida des de les 16’45 h. en Llíria partida a les 17’30 que enfronta a Escoto i Cristian front a Marrahí i Rubén.

Dissabte 4 de Juny, món aficionat: hui i demà dumenge teniu partides importants de diverses competicions que juguen quarts de final en el XXXVI de Galocha i el XXV de Frontó Valencià, a més de la lligueta de semifinals del XXVIII a Raspall; el món professional estrena en La Llosa de Ranes la XVIII Lliga a Raspall, 18’30 Waldo i Sidhamed contra Davit i Coeter II; en el campeonat de Promeses en Vilamarchant, 17’30 competixen dos trios jóvens, el Trinquet de Pelayo té una gran partida com li pertoca als dissabtes, 17’30 Àlvaro i Raül contra Genovés II i Nacho; Pedreguer oferix dos excelents partides de grans jugadors jóvens i ya figures.

Dumenge 5 de Juny, món aficionat que nos du a les comarques del sur, XIX Lliga a Palma en Benasau, Calp, Tibi, etc. 4 partides del màxim nivell en esta preciosa modalitat de carrer. Món professional, a les 11’30 h. en l’artístic trinquet de Murla teniu bona partida de la Copa Promeses, la IV Copa Dipu se’n baixa a Benissa, 17’30 oferint un Núñez i Tato contra Colau i Javi que no pot ser més atractiu; ya tornant cap a casa la XVIII Lliga de Raspall té una gran partida en Bellreguart, 18’30 h. Loripi i Chotet contra Blasco i Sanchis.

Es juguen moltes més partides a diverses modalitats i per tot el nostre territori, pero crec que l’oferta és ben abellidora i no oblideu que una fi de semana sense vore i viure el més valencià dels deports crea maldecap i una lleja sensació de buit. Acosteu-vos a la pilota valenciana per a ser una miqueta més feliços.

Comentarios (1)

Компания Люкс Престиж является лидирующей в сфере продаж спальных комплектов для комфортного и здорового сна. Квалифицированные специалисты, богатый опыт работы, делают нас лидерами в своем деле. Наши сотрудники Lux Prestige жизнерадостные и уверенные в себе люди. Мы помогаем выспатся нашим клиентам! :) Наши клиенты доверяют и любят нас!

Deja tu comentario