Pasqua de Sant Vicent

Category : Pilota

Entre festes i llarcs ponts (no per a tots) el més valencià dels deports seguix oferint-nos en primer lloc bones partides, que és lo millor, pero ademés eixe treball ben fet per a fer-nos créixer l’ilusió en una Selecció Valenciana que va arredonint-se cap al pròxim mundial dels Països Baixos (Holanda), el seleccionador Pigat II ya té casi embastats els equips d’hòmens i dònes que han de representar-nos en l’ambiciós objectiu de tornar a ser Campeons del Món.

Com en la primera Pasqua no han hagut competicions dels aficionats, llevat d’eixa sensacional final Sub-23 a Raspall, oferida per nou2 en diferit des del preciós trinquet de Piles en victòria en l’últim joc de Màrio i Sidahmed, vos comente els resultats dels professionals mamprenint per la 2ª semifinal del VII Trofeu Universitat de Valéncia jugat en Pelayo, dissabte passat guanyaren en una excelent partida Àlvaro, Jesús i Tomàs II, 60×50 a Fageca, Javi i Santi; la gran final per ad este dissabte 14 en Pelayo front a la parella de Soro III i Dani, vos recorde que tots els universitaris tenen l’entrada lliure i es juga en galeries prohibides.

Esta semana torna l’activitat normal i entre moltes notícies tenim l’evident millora del lesionat Genovés II i la reincorporació del Moro d’Alcàntera de Xúquer a la Lliga Professional de Raspall, també les obres per a la rehabilitació del vell trinquet de Torrent…; el dijous 12 en Borbotó s’entrena la selecció femenina a One Wall i Pilota Frisona, Pelayo nos oferix una semifinal de la 9ª Lliga Caixa popular entre Pedreguer i Vilarreal; en el carrer de Murla, des de les 9 del matí es juguen més de 20 partides dels XXX Jocs Escolars a Llargues; divendres 13 en Sueca l’atra semif. Caixa Popular entre Petrer i la Vall d’Alauar; el dissabte 14 en el Carrer de Benidorm, també dels Jocs Escolars a Llargues i des de les 9 del matí 17 partides en total; el dumenge 15 a les 12 h. en Massamagrell entrena la Sel. Femenina, a les 11 h. en Xàbia la Lliga a Palma encara a Xàbia en Tibi; ya de vesprada bona partida en el trinquet de Borriol i si baixem a Benissa (pilota i missa) tenim la 1ª de les partides dedicades a les festes de la Puríssima Chiqueta.

Com a remat donar-vos les classificacions de diferents campeonats: en Galocha, 1ª A, van primers igualats a punts Foyos i Montserrat, en 1ª B primer Beniparrell seguit de Godelleta i Quart de les Valls; en Raspall parelles primer Bicorp seguit de Genovés B, Genovés A i Alzira; en Frontó Parelles primer Quart de Poblet A seguit de Museros, Quart de Poblet B i Almussafes; en Llargues va primer Parcent seguit de Tibi…

Com sempre recomanar-vos el goig de la Pasqua de Sant Vicent arredonit en dos o tres partides de pilota, ¡anem!.

Deja tu comentario