La Galocha i l’Alt

Category : Pilota

Mamprenem una semana que nos oferix, cap a la seua fi, partides de lux a les dos grans reines: La Galocha com a regina dels carrers (naturals o fets aposta) i l’Alt o Escala i Corda com a emperatriu dels trinquets; abans d’entrar en elles vullc recordar-vos les partides del jorn a jorn i els dies de joc; dilluns en Guadassuar, La Pobla de Vallbona i Burriana; dimarts la tradicional de Massamagrell i la novella de Benidorm més Oliva i La Llosa de Ranes a Raspall; dimecres novament Guadassuar i ara s’afig Pelayo en la IX Lliga Jovenil de Caixa Popular; dijous l’acostumada de Pelayo més Bellreguart i La Llosa a raspall; divendres Sueca i Vilarreal més Piles i Bellreguart a raspall; dissabte novament Pelayo més Pedreguer i La Llosa i Bellreguart a raspall; dumenge pero no tots Benissa, Xàbia, Dénia i Murla més Xeraco i Bellreguart a raspall…

Embastant en l’escomençament, dimecres 8 en Pelayo, a l’Alt, dos partides a les 17 i 18 h. de la 9ª Lliga Jovenil, primer La Vall d’Alauar contra Alcàsser i en acabar Chilches front a Vilarreal, emoció en l’espectàcul d’uns jóvens a la capta de futur professional; divendres i en el trinquet “blau” de Genovés, 20’30 h. 1ª partida de la 4ª i última Ronda del XXI Circuit Bancaixa: Adrià I, Fèlix i Tomàs II contra Núñez, Raül i Hèctor, als ùltims només els val la victòria per a no quedar-se fòra; dumenge 12 doble partida d’este Bancaixa: Alcàsser 11’30 h. Àlvaro, Salva i Herrera front a Leon, Sarasol II i Nacho, només qui guanye pot tindre opcions per a seguir avant; i Murla 11’30 h. Santi II i Dani contra Fageca, Javi i Tino, 1, 2 0 3 punts que poden ser decisius per als dos equips.

Dels aficionats tenim la gran final, dumenge de matí en Alfarp de la 7ª Copa Generalitat a Galocha: en Jovenils Massamagrell contra Beniparrell i en majors els titulars del Marquesat contra Vilamarchant; carrer ple a seny, de gom a gom o de vares a vares i ambient de festa grossa per al més valencià dels deports.

Dissabte 11 tindrem les semifinals de tornada del XIV Campeonat Autonòmic d’aficionats a l’Alt entre Vilamarchant/Foyos i Benissa/Almenara, també dissabte mamprén la XXX edició dels Jos Deportius Escolars a Raspall, en altíssima participació; d’estos Jocs Escolars s’aplega a semifinals en la modalitat de Galocha.

L’actual campeonat Individual d’One Wall té vàries partides el dumenge de 10 a 14 h. en Massamagrell, entrega total a la capta d’un lloc per a la Selecció.

Ben de cor pense que teniu una bona oferta per a conéixer este tesor redonet que du en el sí un brinet d’dentitat valenciana guanyada, com a cavallers, en el pas dels sigles. ¡ANEM!.

Deja tu comentario